スタッフ

Michael Cafuta

English Leader

強み

I am a Canadian teacher who has been living in Japan for 20 years working in public and private elementary schools in the Kansai area.

I have over 15 years of experience in leading global exchange programs and coordinating international projects with schools from abroad to promote cultural and linguistic understanding.

As an Apple Distinguished Educator (ADE) and Sphero Ambassador, I have seen first hand how technology can reinvent the classroom for the better.

想い

I look forward to working alongside the children of Seto SOLAN in designing an environment that is fun, imaginative, and creative so that we can all have the best educational experience possible. I am excited to meet all of you!